برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترکیبی که نوشتی رو دوست دارم اما سپهر حیریش رو اصلاً...با این که فصل قبل همین باعث قهرمانی شد اما این فصل واقعاً داره سوتی می ده...من به جاش نبی الله باقری رو ترجیح می دم...در مورد کریم باقری هم به نظر من اشتباه که بذارتش جلو....می تونه گل نزنه و عوضش از گ خوردن جلوگیری کنه این فکر کنم بهتر باشه اگه نگاه کنیم به آمار پرسپولیس بازی نیست که پرسپولیس بدون زدن گل و بهتر بگم کمتر از دو گل از بازی بیاد بیرون پس تو کار تهاجمی(نه نیروی تهاجمی)مشکل آم چنانی وجود نداره که اگه بود با وجو دی کارمو در بازی های قبلی باید هیچ حسابی باز نمی کردیم رو گل زدن...پس راه گل زنی رو بلده پرسپولیس....تمام کننه خوب الآن فقط نیکبخت رو داریم...کریم بهتره تو هافبک دفاعی باشه تا این گلایی که زده می شه هدر نره...تازه با بازگشت الونگ و بادامکی می تونیم کریمی رو هم به حمله بره و با دو مهاجم آماده کار کنیم و زارع یا بادامکی جای کریمی رو به عنوان پلی میکر بگیرن...پس تو تهاجم مشکلی نیست....با ترکیبت موافقم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks